afstand

afstand

afstand

bagemaskine - alt om bagemaskinerLav hurtigt og nemt nybagt brød med en bagemaskine.
Klik her for at læse mere om bagemaskiner.

kagerulleMangler du nogle gode tips til bagning så kig i vores artikler omkring bagetips. Klik her for at komme til bagetips

kenwood-bm210Er du på udkig efter et godt tilbud på en bagemaskine ?
Bageguiden.dk viser dig vej til de bedste tilbud.
Gå til tilbud

bagemaskine opskrifterLeder du efter gode og nemme opskrifter til din bagemaskine ?
Tag et kig i vores opskriftsamling med bl.a bagemaskine opskrifter.

Søg i opskrifter


Skriv opskriftens titel
Kategori
  • Franskbrød
  • Fuldkornsbrød
  • Rugbrød
  • Bagemaskine | Franskbrød
  • Bagemaskine | Landbrød
  • Bagemaskine | Valnøddebrød
  • Boller
  •    Grovboller
  • Flutes
  • Bagemaskine | Durumbrød
Ingredienser


Nemt franskbrød

Super nemt og hurtigt franskbrød til din bagemaskine

Sværhedsgrad Pris
Kategori:  Bagemaskine | Franskbrød  - 
Tilberedelses tid: 1t. 30min.  - 
Bedømmelse
Nemt franskbrød

Ingredienser

Til 1 enheder ()

  • 320 mL vand
  • 500 gram hvedemel
  • 1 theske sukker
  • 1 theske salt
  • 1 dele tør gær

Fremgangsmåde

  1. Tilsæt alle ingredienserne i din bagemaskine
  2. Vælg programmet til franskbrød / hvidt brød på din bagemaskine
  3. Lad maskinen klare alt arbejde med at ælte og bage brødet og ca. 1½ time senere har du et frisk lunt franskbrød klar til at tage ud af bagemaskinen.
  4. Meget nemmere kan det ikke blive.

Vær den første til at kommentere!

 (3/5)

Dit navn
Email
Din email adresse blive ikke brugt til andet end registrering

Hvor meget er 0 + 0?
Top

Indsend opskrift

Har du lyst til at dele nogle af dine bageopskrifter og bagetips med andere besøgende på siden er du meget velkommen til at sende dem til os. Du kan bruge vores kontaktformular til at sende os en mail med opskriften.

Vores mission

Vores mission med bageguiden.dk er igennem anmeldelser, artikler og opskrifter at give jer brugere nogle redskaber til at træffe de rigtige beslutninger ved køb af udstyr til bagning, og at give mulighed for at finde nogle gode opskrifter, der er opstillet på en nem brugevenlig og overskuelig måde.

Skriv en kommentar

Vi vil opfordre alle vores besøgende til at bidrage med forslag og forbedringe til vores opskrifter. Efter du har prøvet en af opskrifterne, ville det være en stor hjælp for den næste bruger med en kommentar omkring resultatet.

Brug af Cookies

Når du benytter Bageguiden.dk accepterer du vores persondata politik og brug af cookies.