afstand

afstand

afstand

bagemaskine - alt om bagemaskinerLav hurtigt og nemt nybagt brød med en bagemaskine.
Klik her for at læse mere om bagemaskiner.

kagerulleMangler du nogle gode tips til bagning så kig i vores artikler omkring bagetips. Klik her for at komme til bagetips

kenwood-bm210Er du på udkig efter et godt tilbud på en bagemaskine ?
Bageguiden.dk viser dig vej til de bedste tilbud.
Gå til tilbud

bagemaskine opskrifterLeder du efter gode og nemme opskrifter til din bagemaskine ?
Tag et kig i vores opskriftsamling med bl.a bagemaskine opskrifter.

Tilbud på bageudstyr

 

Her på siden kan du finde gode tilbud på udstyr til bagning. Det kan være alt fra bagemaskiner til kageruller.

Der er ofte rigtigt mange penge at spare ved at handle bageudstyr på nettet, hvor mange webshops kæmper om at have de laveste priser. Derfor kan også være en jungle at finde vej til de bedste og billigste netforhandlere af f.eks. bagemaskiner.
For at gøre det nemt for dig at finde frem til de bedste tilbud, vil vi løbende gøre vores bedste for at holde denne side opdateret med de nyeste og bedste tilbud på udstyr til bagning.

Klik dig ind på de forskellige under kategorier for at finde flere gode tilbud inden for de forskellige kategorier af bageudstyr.

kenwood-bm210-bagemaskine 

Kenwood BM210 bagemaskine

God bagemaskine til en fornuftig pris. Med denne bagemaskine har du mulighed for at lave friskbagt brød på under en time. Bagemaskinen kan lave brød i to forskellige størrelser.
Læs mere om bagemaskinen her.

KUN
699,-

logo-kitchenonelogo-kitchenoneFRI FRAGT

 Morphy-Richards-bagemaskine

 Morphy Richards Premium Plus bagemaskine

Med denne luksus bagemaskine fra Morphy Richards bliver det ikke nemmere at lave hjemmelavet brød. Bagemaskinen har et flot design i stål-look. Kan forud programmere,s så du har et færdigt bagt lunt brød klar til at tage ud af bagemaskinen når du står op.
Læs mere om Morphy Richards bagemaskinen her

KUN
1395,-

Wupti-logoWupti-logo
FRI FRAGT

Indsend opskrift

Har du lyst til at dele nogle af dine bageopskrifter og bagetips med andere besøgende på siden er du meget velkommen til at sende dem til os. Du kan bruge vores kontaktformular til at sende os en mail med opskriften.

Vores mission

Vores mission med bageguiden.dk er igennem anmeldelser, artikler og opskrifter at give jer brugere nogle redskaber til at træffe de rigtige beslutninger ved køb af udstyr til bagning, og at give mulighed for at finde nogle gode opskrifter, der er opstillet på en nem brugevenlig og overskuelig måde.

Skriv en kommentar

Vi vil opfordre alle vores besøgende til at bidrage med forslag og forbedringe til vores opskrifter. Efter du har prøvet en af opskrifterne, ville det være en stor hjælp for den næste bruger med en kommentar omkring resultatet.

Brug af Cookies

Når du benytter Bageguiden.dk accepterer du vores persondata politik og brug af cookies.