afstand

afstand

afstand

bagemaskine - alt om bagemaskinerLav hurtigt og nemt nybagt brød med en bagemaskine.
Klik her for at læse mere om bagemaskiner.

kagerulleMangler du nogle gode tips til bagning så kig i vores artikler omkring bagetips. Klik her for at komme til bagetips

kenwood-bm210Er du på udkig efter et godt tilbud på en bagemaskine ?
Bageguiden.dk viser dig vej til de bedste tilbud.
Gå til tilbud

bagemaskine opskrifterLeder du efter gode og nemme opskrifter til din bagemaskine ?
Tag et kig i vores opskriftsamling med bl.a bagemaskine opskrifter.

Gode råd ved køb af bagemaskine

 

Der er intet som duften af nybagt brød. Med en bagemaskine kan man opleve glæden ved at vågne op til duften af friskbagt brød, uden at nogen i familien er nødt til at stå tidligt op for at tilberede og bage brødet.

Foto: Melissa/flickr.comFoto: Melissa/flickr.comDu hælder blot ingredienserne i bagemaskinen aftenen før og timer den til at brødet skal være klar fx 10 timer senere.

Så sørger bagemaskinen selv for at ælte brødet, lade det hæve og bage det for dig. Det eneste du skal gøre er at stå op og tage brødet ud af formen i bagemaskinen. Meget nemmere kan det vist ikke blive.


Før du køber en bagemaskine har vi her nogle råd og overvejelser du bør gøre dig inden.

Vær sikker på, at du har plads til bagemaskinen. En bagemaskine fylder lidt på køkkenbordet. Den måler ofte ca. 30x30 cm. Har du den gemt væk i et skab og skal finde bagemaskinen frem hver gang du skal bruge den, er chancen for at du ikke får brugt bagemaskinen ret ofte stor.

  • Se efter hvor stor en mængde dej bagemaskinen kan håndtere, så du er sikker på at få købt en bagemaskine der er stor nok til at kunne give friskbagt brød til hele familien.

  • Vælg en bagemaskine med en forsinkelsestimer, der gør at du netop har muligheden for at indstille bagemaskinen så den starter på et bestemt tidspunkt, så der er lunt brød til dig om morgenen. De fleste bagemaskiner på markedet har heldigvis denne funktion, men kig alligevel efter om den bagemaskine du har udset dig er med timer.

  • Kig efter en bagemaskine med en ”hold brødet varm” funktion. På mange bagemaskiner har du mulighed for at vælge at den skal holdet brødet varmt, så du er sikker på det stadig er lunt hvis du kommer lidt senere op end planlagt.

  • Se efter om bagemaskinen er udstyret med en varmluftblæser. Med en varmluftblæser i bagemaskinen sikrer du dig en lækker sprød skorpe.

  • Sammenlign priser på nettet. Det er ofte muligt at opnå gode besparelser ved at kigge sig lidt omkring og ikke købe bagemaskinen det første og bedste sted.

Vi håber, at du vil få glæde af disse råd omkring køb af bagemaskine og kan hjælpe dig på vej til at vælge den bagemaskine der bedst dækker dine behov.

Indsend opskrift

Har du lyst til at dele nogle af dine bageopskrifter og bagetips med andere besøgende på siden er du meget velkommen til at sende dem til os. Du kan bruge vores kontaktformular til at sende os en mail med opskriften.

Vores mission

Vores mission med bageguiden.dk er igennem anmeldelser, artikler og opskrifter at give jer brugere nogle redskaber til at træffe de rigtige beslutninger ved køb af udstyr til bagning, og at give mulighed for at finde nogle gode opskrifter, der er opstillet på en nem brugevenlig og overskuelig måde.

Skriv en kommentar

Vi vil opfordre alle vores besøgende til at bidrage med forslag og forbedringe til vores opskrifter. Efter du har prøvet en af opskrifterne, ville det være en stor hjælp for den næste bruger med en kommentar omkring resultatet.

Brug af Cookies

Når du benytter Bageguiden.dk accepterer du vores persondata politik og brug af cookies.