afstand

afstand

afstand

bagemaskine - alt om bagemaskinerLav hurtigt og nemt nybagt brød med en bagemaskine.
Klik her for at læse mere om bagemaskiner.

kagerulleMangler du nogle gode tips til bagning så kig i vores artikler omkring bagetips. Klik her for at komme til bagetips

kenwood-bm210Er du på udkig efter et godt tilbud på en bagemaskine ?
Bageguiden.dk viser dig vej til de bedste tilbud.
Gå til tilbud

bagemaskine opskrifterLeder du efter gode og nemme opskrifter til din bagemaskine ?
Tag et kig i vores opskriftsamling med bl.a bagemaskine opskrifter.

Bagning med børn og sanser

Tag dine børn med i køkkenet når der skal bages. De fleste børn er vilde med at få lov at stå og ælte en klump klistret dej for derefter at gøre deres bedste for at lave nogle fine runde boller ligesom deres far og mor laver dem.

Det er ikke alene en hyggelig og sjov oplevelse for børnene at være med i køkkenet, men også meget lærerig og med mulighed for at lære dit barn lidt om føle-, smags- og lugtesansen.

Læs mere...

Bagning med børn og sikkerhed

At bage derhjemme med børnene er en rigtig god måde at få børn involveret i madlavningen.  De fleste børn synes det er sjovt at få lov at hjælpe til i køkkenet.  
Når i tager børnene med i køkkenet hvad enten der er i forbindelse med bagning, eller anden form for madlavning er det en god ide at opsætte nogle regler for hvordan man opfører sig i et køkken. I køkkenet er der flere ting der kan være farlige for børn, hvis der ikke er voksne med til at holde øje. Det er ting som skarpe knive, en varm ovn, dårlig hygiejne osv.
Ved at følge disse sikkerhedstips når du bager med børnene vil chancen for skader være minimal, og i kan i stedet have det sjovt sammen med børnene i køkkenet uden de store bekymringer.

Læs mere...

Indsend opskrift

Har du lyst til at dele nogle af dine bageopskrifter og bagetips med andere besøgende på siden er du meget velkommen til at sende dem til os. Du kan bruge vores kontaktformular til at sende os en mail med opskriften.

Vores mission

Vores mission med bageguiden.dk er igennem anmeldelser, artikler og opskrifter at give jer brugere nogle redskaber til at træffe de rigtige beslutninger ved køb af udstyr til bagning, og at give mulighed for at finde nogle gode opskrifter, der er opstillet på en nem brugevenlig og overskuelig måde.

Skriv en kommentar

Vi vil opfordre alle vores besøgende til at bidrage med forslag og forbedringe til vores opskrifter. Efter du har prøvet en af opskrifterne, ville det være en stor hjælp for den næste bruger med en kommentar omkring resultatet.

Brug af Cookies

Når du benytter Bageguiden.dk accepterer du vores persondata politik og brug af cookies.