afstand

afstand

afstand

bagemaskine - alt om bagemaskinerLav hurtigt og nemt nybagt brød med en bagemaskine.
Klik her for at læse mere om bagemaskiner.

kagerulleMangler du nogle gode tips til bagning så kig i vores artikler omkring bagetips. Klik her for at komme til bagetips

kenwood-bm210Er du på udkig efter et godt tilbud på en bagemaskine ?
Bageguiden.dk viser dig vej til de bedste tilbud.
Gå til tilbud

bagemaskine opskrifterLeder du efter gode og nemme opskrifter til din bagemaskine ?
Tag et kig i vores opskriftsamling med bl.a bagemaskine opskrifter.

Alt om bagemaskiner

Med en bagemaskine kan det næsten ikke blive nemmere at lave hjemmelavet brød.

Bagemaskinen klarer alt arbejdet for dig, det eneste du behøver er at tilsætte de ønskede ingredienser, så ordner bagemaskinen selv arbejdet med at ælte dejen, lade den hæve og til sidst bage brødet.

Hvad der er endnu smartere er, at du kan forhåndstime din bagemaskine så brødet er lunt og færdigbagt når du står op om morgenen.


Hvis dette lyder fristende så tag et kig på vores artikler i denne sektion, hvor du kan læse alt hvad der er værd at vide om bagemaskiner og brugen af disse.

bagemaskiner

Bagemaskine FAQ

Foto: Dawn Endico/flickr.comHer har vi samlet nogle ofte stillede spørgsmål omkring brugen af bagemaskine

Mit brød er ikke bagt helt færdig i midten. Hvad kan jeg gøre?
 

Indtil du er blevet godt fortrolig med din bagemaskin, og ved hvor lang tid brødet skal bage ved forskellige brødtyper, dej mængde osv. kan du i nogle tilfælde komme ud for, at brødet ikke er færdigbagt når du tager det ud af bagemaskinen.

Læs mere...

Gode råd ved køb af bagemaskine

Der er intet som duften af nybagt brød. Med en bagemaskine kan man opleve glæden ved at vågne op til duften af friskbagt brød, uden at nogen i familien er nødt til at stå tidligt op for at tilberede og bage brødet.

Foto: Melissa/flickr.comDu hælder blot ingredienserne i bagemaskinen aftenen før og timer den til at brødet skal være klar fx 10 timer senere.

Så sørger bagemaskinen selv for at ælte brødet, lade det hæve og bage det for dig. Det eneste du skal gøre er at stå op og tage brødet ud af formen i bagemaskinen. Meget nemmere kan det vist ikke blive.

Læs mere...

Indsend opskrift

Har du lyst til at dele nogle af dine bageopskrifter og bagetips med andere besøgende på siden er du meget velkommen til at sende dem til os. Du kan bruge vores kontaktformular til at sende os en mail med opskriften.

Vores mission

Vores mission med bageguiden.dk er igennem anmeldelser, artikler og opskrifter at give jer brugere nogle redskaber til at træffe de rigtige beslutninger ved køb af udstyr til bagning, og at give mulighed for at finde nogle gode opskrifter, der er opstillet på en nem brugevenlig og overskuelig måde.

Skriv en kommentar

Vi vil opfordre alle vores besøgende til at bidrage med forslag og forbedringe til vores opskrifter. Efter du har prøvet en af opskrifterne, ville det være en stor hjælp for den næste bruger med en kommentar omkring resultatet.

Brug af Cookies

Når du benytter Bageguiden.dk accepterer du vores persondata politik og brug af cookies.