afstand

afstand

afstand

bagemaskine - alt om bagemaskinerLav hurtigt og nemt nybagt brød med en bagemaskine.
Klik her for at læse mere om bagemaskiner.

kagerulleMangler du nogle gode tips til bagning så kig i vores artikler omkring bagetips. Klik her for at komme til bagetips

kenwood-bm210Er du på udkig efter et godt tilbud på en bagemaskine ?
Bageguiden.dk viser dig vej til de bedste tilbud.
Gå til tilbud

bagemaskine opskrifterLeder du efter gode og nemme opskrifter til din bagemaskine ?
Tag et kig i vores opskriftsamling med bl.a bagemaskine opskrifter.

Bagning med børn og sanser

 

Tag dine børn med i køkkenet når der skal bages. De fleste børn er vilde med at få lov at stå og ælte en klump klistret dej for derefter at gøre deres bedste for at lave nogle fine runde boller ligesom deres far og mor laver dem.

Det er ikke alene en hyggelig og sjov oplevelse for børnene at være med i køkkenet, men også meget lærerig og med mulighed for at lære dit barn lidt om føle-, smags- og lugtesansen.

Når du bager med dine børn så forsøg at inddrage sanserne så meget som muligt, især imens de er helt små, kan bagning med børn være en god øvelse til at lære barnet at bruge sine sanser. En god øvelse hvor følesansen indrages er, at lære at kende forskel på koldt og varmt.  Det kan du gøre ved at lade barnet ælte dejen og mærke hvor kold og våd den er efter der er hældt vand/mælk i. Lad dem også mærke på boller inden de er kølet helt af, for at give dem en fornemmelse af varme og at ting der kommer ud af ovnen er varme Forklar samtidig barnet at man skal passe på ikke at røre ved ovnen og ting der lige er taget ud af ovnen.

Også smags- og lugtesansen bliver inddraget når du bager med dine børn. Lad børnene få lov at smage lidt på nogle af ingredienserne I bruger i jeres bageopskrifter. Det kan være noget chokolade, nødder, kerner, rosiner eller hvad der nu skal bruges i bageopskriften. Vær omhyggelig med at fortælle, at det ikke er alt man kan spise før det har været i ovnen, så du ikke pludselig har et barn der har spist en halv klump dej, eller er ved at spise et udslået æg fra skålen. På den måde kan du langsomt komme i gang med at lære dit barn lidt om hvad der må spises og hvad der ikke må.

Har du andre gode ideer til hvordan sanserne kan inddrages i køkkenet sammen med dine børn, er du meget velkommen til at sende os dine ideer så vil vi tilføje dem artiklen så andre kan få gavn og glæde af dem.

Indsend opskrift

Har du lyst til at dele nogle af dine bageopskrifter og bagetips med andere besøgende på siden er du meget velkommen til at sende dem til os. Du kan bruge vores kontaktformular til at sende os en mail med opskriften.

Vores mission

Vores mission med bageguiden.dk er igennem anmeldelser, artikler og opskrifter at give jer brugere nogle redskaber til at træffe de rigtige beslutninger ved køb af udstyr til bagning, og at give mulighed for at finde nogle gode opskrifter, der er opstillet på en nem brugevenlig og overskuelig måde.

Skriv en kommentar

Vi vil opfordre alle vores besøgende til at bidrage med forslag og forbedringe til vores opskrifter. Efter du har prøvet en af opskrifterne, ville det være en stor hjælp for den næste bruger med en kommentar omkring resultatet.

Brug af Cookies

Når du benytter Bageguiden.dk accepterer du vores persondata politik og brug af cookies.